New York Take 5 rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 13 qershor 2024.

mbrëmje

 • 3
 • 9
 • 18
 • 27
 • 39

New York Take 5 rezultate e enjte, 13 qershor 2024.

mesditë

 • 14
 • 22
 • 24
 • 35
 • 38

New York Take 5 rezultate e mërkurë, 12 qershor 2024.

mbrëmje

 • 7
 • 15
 • 18
 • 30
 • 38

e mërkurë, 12 qershor 2024.

mesditë

 • 12
 • 15
 • 21
 • 28
 • 38

e martë, 11 qershor 2024.

mbrëmje

 • 7
 • 13
 • 24
 • 27
 • 29

e martë, 11 qershor 2024.

mesditë

 • 12
 • 13
 • 14
 • 19
 • 33

e hënë, 10 qershor 2024.

mbrëmje

 • 16
 • 18
 • 21
 • 28
 • 33

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë dhe e enjte.

New York Take 5 është organizuar nga New York Lottery. Faqja zyrtare: nylottery.ny.gov

Shanset për të fituar në New York Take 5

Në New York Take 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 39.

 • Jackpot në New York Take 5 është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 575757.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3387.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 103.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 10.