Nju Jork Numbers rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 29 shkurt 2024 në 10:30 e pasdites.

mbrëmje

 • 2
 • 3
 • 8

Nju Jork Numbers rezultate e mërkurë, 28 shkurt 2024 në 10:30 e pasdites.

mbrëmje

 • 7
 • 6
 • 3

Nju Jork Numbers rezultate e mërkurë, 28 shkurt 2024 në 2:30 e pasdites.

mesditë

 • 6
 • 8
 • 3

Nju Jork Numbers rezultate e martë, 27 shkurt 2024 në 10:30 e pasdites.

mbrëmje

 • 1
 • 6
 • 7

e martë, 27 shkurt 2024 në 2:30 e pasdites.

mesditë

 • 5
 • 4
 • 1

e hënë, 26 shkurt 2024 në 10:30 e pasdites.

mbrëmje

 • 9
 • 1
 • 0

e hënë, 26 shkurt 2024 në 2:30 e pasdites.

mesditë

 • 3
 • 9
 • 3

e diel, 25 shkurt 2024 në 10:30 e pasdites.

mbrëmje

 • 0
 • 2
 • 9

e diel, 25 shkurt 2024 në 2:30 e pasdites.

mesditë

 • 2
 • 9
 • 8

e shtunë, 24 shkurt 2024 në 10:30 e pasdites.

mbrëmje

 • 8
 • 4
 • 1

e shtunë, 24 shkurt 2024 në 2:30 e pasdites.

mesditë

 • 5
 • 1
 • 1

e premte, 23 shkurt 2024 në 10:30 e pasdites.

mbrëmje

 • 6
 • 5
 • 4

e premte, 23 shkurt 2024 në 2:30 e pasdites.

mesditë

 • 4
 • 2
 • 0

e enjte, 22 shkurt 2024 në 10:30 e pasdites.

mbrëmje

 • 8
 • 8
 • 2

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Nju Jork Numbers lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 9.

Nju Jork Numbers është organizuar nga New York Lottery. Faqja zyrtare: nylottery.ny.gov