North Carolina Carolina Cash 5 rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 28 nëntor 2020.

 • 5
 • 14
 • 20
 • 23
 • 33

North Carolina Carolina Cash 5 rezultate e premte, 27 nëntor 2020.

 • 3
 • 21
 • 31
 • 36
 • 41

North Carolina Carolina Cash 5 rezultate e enjte, 26 nëntor 2020.

 • 7
 • 10
 • 15
 • 36
 • 37

e mërkurë, 25 nëntor 2020.

 • 3
 • 12
 • 29
 • 37
 • 41

e martë, 24 nëntor 2020.

 • 23
 • 25
 • 38
 • 42
 • 43

e hënë, 23 nëntor 2020.

 • 10
 • 13
 • 30
 • 34
 • 37

e diel, 22 nëntor 2020.

 • 4
 • 12
 • 13
 • 18
 • 23

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

North Carolina Carolina Cash 5 është organizuar nga North Carolina Lottery.

Shanset për të fituar në North Carolina Carolina Cash 5

Në North Carolina Carolina Cash 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 43.

 • Jackpot në North Carolina Carolina Cash 5 është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore.