North Carolina Carolina Pick 3 rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 3 dhjetor 2020.

 • 6
 • 1
 • 8

North Carolina Carolina Pick 3 rezultate e mërkurë, 2 dhjetor 2020.

 • 6
 • 3
 • 7

North Carolina Carolina Pick 3 rezultate e martë, 1 dhjetor 2020.

 • 6
 • 8
 • 2

e hënë, 30 nëntor 2020.

 • 7
 • 9
 • 3

e diel, 29 nëntor 2020.

 • 7
 • 0
 • 4

e shtunë, 28 nëntor 2020.

 • 5
 • 7
 • 4

e premte, 27 nëntor 2020.

 • 9
 • 8
 • 4

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në North Carolina Carolina Pick 3 lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 9.

North Carolina Carolina Pick 3 është organizuar nga North Carolina Lottery.