North Carolina Cash 5 rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 30 nëntor 2022.

 • 3
 • 21
 • 24
 • 33
 • 35

Double Play

 • 3
 • 18
 • 22
 • 28
 • 33

North Carolina Cash 5 rezultate e martë, 29 nëntor 2022.

 • 11
 • 12
 • 19
 • 23
 • 24

Double Play

 • 1
 • 17
 • 18
 • 21
 • 25

North Carolina Cash 5 rezultate e hënë, 28 nëntor 2022.

 • 5
 • 9
 • 12
 • 20
 • 30

Double Play

 • 3
 • 17
 • 28
 • 36
 • 41

e diel, 27 nëntor 2022.

 • 10
 • 15
 • 16
 • 39
 • 41

Double Play

 • 9
 • 12
 • 16
 • 22
 • 38

e shtunë, 26 nëntor 2022.

 • 8
 • 14
 • 16
 • 19
 • 41

Double Play

 • 6
 • 11
 • 38
 • 42
 • 43

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e shtunë dhe e diel.

Jackpot duke filluar në 95802 €.

North Carolina Cash 5 është organizuar nga North Carolina Education Lottery. Faqja zyrtare: nclottery.com

Shanset për të fituar në North Carolina Cash 5

Në North Carolina Cash 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 43.

 • Jackpot në North Carolina Cash 5 është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 962598.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 5066.31.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 136.93.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 11.41.