North Carolina Pick 3 rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 13 qershor 2024.

mbrëmje

 • 5
 • 1
 • 2
 • 7

North Carolina Pick 3 rezultate e enjte, 13 qershor 2024.

mesditë

 • 4
 • 8
 • 9
 • 5

North Carolina Pick 3 rezultate e mërkurë, 12 qershor 2024.

mbrëmje

 • 1
 • 5
 • 8
 • 6

e mërkurë, 12 qershor 2024.

mesditë

 • 6
 • 1
 • 2
 • 5

e martë, 11 qershor 2024.

mbrëmje

 • 2
 • 4
 • 2
 • 4

e martë, 11 qershor 2024.

mesditë

 • 3
 • 1
 • 7
 • 9

e hënë, 10 qershor 2024.

mbrëmje

 • 0
 • 4
 • 5
 • 5

e hënë, 10 qershor 2024.

mesditë

 • 6
 • 6
 • 3
 • 4

e diel, 9 qershor 2024.

mbrëmje

 • 7
 • 8
 • 9
 • 5

e diel, 9 qershor 2024.

mesditë

 • 8
 • 2
 • 0
 • 7

e shtunë, 8 qershor 2024.

mbrëmje

 • 0
 • 4
 • 5
 • 4

e shtunë, 8 qershor 2024.

mesditë

 • 0
 • 3
 • 7
 • 7

e premte, 7 qershor 2024.

mbrëmje

 • 8
 • 6
 • 9
 • 7

e premte, 7 qershor 2024.

mesditë

 • 7
 • 5
 • 2
 • 3

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në North Carolina Pick 3 lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 9.

North Carolina Pick 3 është organizuar nga North Carolina Education Lottery. Faqja zyrtare: nclottery.com