North Carolina Pick 4 rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 25 shtator 2023.

mbrëmje

 • 3
 • 3
 • 1
 • 4
 • 0

North Carolina Pick 4 rezultate e hënë, 25 shtator 2023.

mesditë

 • 8
 • 0
 • 0
 • 8
 • 8

North Carolina Pick 4 rezultate e diel, 24 shtator 2023.

mbrëmje

 • 2
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3

e diel, 24 shtator 2023.

mesditë

 • 9
 • 1
 • 9
 • 7
 • 6

e shtunë, 23 shtator 2023.

mbrëmje

 • 9
 • 4
 • 6
 • 7
 • 0

e shtunë, 23 shtator 2023.

mesditë

 • 8
 • 5
 • 5
 • 4
 • 6

e premte, 22 shtator 2023.

mbrëmje

 • 8
 • 4
 • 1
 • 9
 • 0

e premte, 22 shtator 2023.

mesditë

 • 3
 • 8
 • 0
 • 0
 • 1

e enjte, 21 shtator 2023.

mbrëmje

 • 6
 • 6
 • 8
 • 9
 • 5

e enjte, 21 shtator 2023.

mesditë

 • 2
 • 1
 • 0
 • 2
 • 1

e mërkurë, 20 shtator 2023.

mbrëmje

 • 7
 • 2
 • 7
 • 3
 • 1

e mërkurë, 20 shtator 2023.

mesditë

 • 0
 • 2
 • 2
 • 9
 • 3

e martë, 19 shtator 2023.

mbrëmje

 • 0
 • 6
 • 0
 • 8
 • 3

e martë, 19 shtator 2023.

mesditë

 • 1
 • 3
 • 3
 • 1
 • 5

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në North Carolina Pick 4 lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

North Carolina Pick 4 është organizuar nga North Carolina Education Lottery. Faqja zyrtare: nclottery.com