North Carolina Pick 4 Daytime rezultate

rezultatet më të fundit e martë, 24 nëntor 2020.

 • 0
 • 3
 • 2
 • 8

North Carolina Pick 4 Daytime rezultate e hënë, 23 nëntor 2020.

 • 9
 • 0
 • 0
 • 2

North Carolina Pick 4 Daytime rezultate e diel, 22 nëntor 2020.

 • 0
 • 9
 • 7
 • 6

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë dhe e diel.

Në North Carolina Pick 4 Daytime lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

North Carolina Pick 4 Daytime është organizuar nga North Carolina Lottery.