Ohio Classic Lotto rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 6 janar 2021.

2021/3

 • 2
 • 16
 • 17
 • 23
 • 44
 • 45
numrat çmim
6 *
5 1225 €
4 57 €
3 2 €

Ohio Classic Lotto rezultate e hënë, 4 janar 2021.

2021/2

 • 15
 • 23
 • 26
 • 27
 • 34
 • 36
numrat çmim
6 *
5 1225 €
4 57 €
3 2 €

Ohio Classic Lotto rezultate e shtunë, 2 janar 2021.

2021/1

 • 11
 • 21
 • 22
 • 26
 • 28
 • 43
numrat çmim
6 *
5 1225 €
4 57 €
3 2 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e mërkurë dhe e shtunë

Classic Lotto është organizuar nga Ohio Lottery. Faqja zyrtare: www.ohiolottery.com

Shanset për të fituar në Classic Lotto

Në Ohio Classic Lotto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49.

 • Jackpot në Classic Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 54201
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1032
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 57