Ohio Pick 3 rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 27 janar 2023 në 7:29 e pasdites.

mbrëmje

 • 1
 • 5
 • 0

Ohio Pick 3 rezultate e premte, 27 janar 2023 në 12:29 e pasdites.

mesditë

 • 6
 • 4
 • 3

Ohio Pick 3 rezultate e enjte, 26 janar 2023 në 7:29 e pasdites.

mbrëmje

 • 3
 • 3
 • 1

e enjte, 26 janar 2023 në 12:29 e pasdites.

mesditë

 • 1
 • 6
 • 1

e mërkurë, 25 janar 2023 në 7:29 e pasdites.

mbrëmje

 • 3
 • 5
 • 6

e mërkurë, 25 janar 2023 në 12:29 e pasdites.

mesditë

 • 8
 • 7
 • 0

e martë, 24 janar 2023 në 7:29 e pasdites.

mbrëmje

 • 5
 • 7
 • 1

e martë, 24 janar 2023 në 12:29 e pasdites.

mesditë

 • 0
 • 1
 • 5

e hënë, 23 janar 2023 në 7:29 e pasdites.

mbrëmje

 • 5
 • 4
 • 1

e hënë, 23 janar 2023 në 12:29 e pasdites.

mesditë

 • 5
 • 7
 • 4

e diel, 22 janar 2023 në 7:29 e pasdites.

mbrëmje

 • 3
 • 9
 • 8

e diel, 22 janar 2023 në 12:29 e pasdites.

mesditë

 • 0
 • 6
 • 2

e shtunë, 21 janar 2023 në 7:29 e pasdites.

mbrëmje

 • 2
 • 8
 • 6

e shtunë, 21 janar 2023 në 12:29 e pasdites.

mesditë

 • 4
 • 5
 • 0

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Ohio Pick 3 lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 9.

Ohio Pick 3 është organizuar nga Ohio Lottery. Faqja zyrtare: www.ohiolottery.com