Ohio Pick 3 Midday rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 30 nëntor 2020.

 • 0
 • 4
 • 5

Ohio Pick 3 Midday rezultate e diel, 29 nëntor 2020.

 • 0
 • 4
 • 4

Ohio Pick 3 Midday rezultate e shtunë, 28 nëntor 2020.

 • 9
 • 9
 • 1

Ohio Pick 3 Midday rezultate e premte, 27 nëntor 2020.

 • 3
 • 0
 • 5

e enjte, 26 nëntor 2020.

 • 0
 • 6
 • 4

e mërkurë, 25 nëntor 2020.

 • 5
 • 9
 • 8

e martë, 24 nëntor 2020.

 • 0
 • 5
 • 8

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Ohio Pick 3 Midday lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 9.

Ohio Pick 3 Midday është organizuar nga Ohio Lottery. Faqja zyrtare: www.ohiolottery.com