Ohio Rolling Cash 5 rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 13 qershor 2024.

 • 3
 • 6
 • 11
 • 30
 • 39

Ohio Rolling Cash 5 rezultate e mërkurë, 12 qershor 2024.

 • 8
 • 25
 • 28
 • 32
 • 36

Ohio Rolling Cash 5 rezultate e martë, 11 qershor 2024.

 • 1
 • 13
 • 17
 • 20
 • 32

e hënë, 10 qershor 2024.

 • 4
 • 11
 • 16
 • 23
 • 27

e diel, 9 qershor 2024.

 • 4
 • 21
 • 25
 • 28
 • 30

e shtunë, 8 qershor 2024.

 • 8
 • 9
 • 22
 • 32
 • 36

e premte, 7 qershor 2024.

 • 2
 • 10
 • 11
 • 15
 • 19

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Ohio Rolling Cash 5 është organizuar nga Ohio Lottery. Faqja zyrtare: www.ohiolottery.com

Shanset për të fituar në Ohio Rolling Cash 5

Në Ohio Rolling Cash 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 39.

 • Jackpot në Ohio Rolling Cash 5 është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 575757.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3387.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 103.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 10.