Oklahoma Cash 5 rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 28 nëntor 2020.

 • 10
 • 16
 • 27
 • 28
 • 31

Oklahoma Cash 5 rezultate e premte, 27 nëntor 2020.

 • 21
 • 25
 • 29
 • 32
 • 36

Oklahoma Cash 5 rezultate e enjte, 26 nëntor 2020.

 • 5
 • 6
 • 7
 • 15
 • 31

e mërkurë, 25 nëntor 2020.

 • 14
 • 16
 • 19
 • 26
 • 34

e martë, 24 nëntor 2020.

 • 10
 • 23
 • 31
 • 32
 • 36

e hënë, 23 nëntor 2020.

 • 7
 • 10
 • 15
 • 22
 • 36

e diel, 22 nëntor 2020.

 • 2
 • 5
 • 14
 • 17
 • 19

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Oklahoma Cash 5 është organizuar nga Oklahoma Lottery. Faqja zyrtare: www.lottery.ok.gov

Shanset për të fituar në Oklahoma Cash 5

Në Oklahoma Cash 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 36.

 • Jackpot në Oklahoma Cash 5 është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore.