Oklahoma Pick 3 rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 2 dhjetor 2020.

 • 5
 • 9
 • 5

Oklahoma Pick 3 rezultate e martë, 1 dhjetor 2020.

 • 5
 • 3
 • 8

Oklahoma Pick 3 rezultate e hënë, 30 nëntor 2020.

 • 5
 • 9
 • 3

e diel, 29 nëntor 2020.

 • 6
 • 4
 • 3

e shtunë, 28 nëntor 2020.

 • 3
 • 4
 • 6

e premte, 27 nëntor 2020.

 • 4
 • 6
 • 4

e enjte, 26 nëntor 2020.

 • 3
 • 2
 • 3

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Oklahoma Pick 3 lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 9.

Oklahoma Pick 3 është organizuar nga Oklahoma Lottery. Faqja zyrtare: www.lottery.ok.gov