Oregon Win for Life rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 29 qershor 2022.

 • 6
 • 13
 • 55
 • 68

Oregon Win for Life rezultate e hënë, 27 qershor 2022.

 • 16
 • 33
 • 52
 • 74

Oregon Win for Life rezultate e shtunë, 25 qershor 2022.

 • 7
 • 37
 • 43
 • 68

e mërkurë, 22 qershor 2022.

 • 36
 • 40
 • 65
 • 68

e hënë, 20 qershor 2022.

 • 36
 • 44
 • 54
 • 61

e shtunë, 18 qershor 2022.

 • 14
 • 29
 • 38
 • 62

e mërkurë, 15 qershor 2022.

 • 28
 • 65
 • 66
 • 69

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e mërkurë dhe e shtunë.

Në Oregon Win for Life lojtar zgjedh 4 numrat në mes 1 - 74.

Oregon Win for Life është organizuar nga Oregon Lottery. Faqja zyrtare: www.oregonlottery.org