Pennsylvania Cash 5 rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 28 shtator 2023.

 • 3
 • 22
 • 30
 • 31
 • 34

Pennsylvania Cash 5 rezultate e mërkurë, 27 shtator 2023.

 • 1
 • 11
 • 30
 • 34
 • 42

Pennsylvania Cash 5 rezultate e martë, 26 shtator 2023.

 • 5
 • 10
 • 28
 • 33
 • 43

e hënë, 25 shtator 2023.

 • 3
 • 14
 • 15
 • 17
 • 38

e diel, 24 shtator 2023.

 • 10
 • 17
 • 21
 • 29
 • 30

e shtunë, 23 shtator 2023.

 • 2
 • 15
 • 16
 • 26
 • 27

e premte, 22 shtator 2023.

 • 18
 • 19
 • 32
 • 33
 • 40

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Jackpot duke filluar në 141691 €.

Pennsylvania Cash 5 është organizuar nga Pennsylvania Lottery. Faqja zyrtare: www.palottery.state.pa.us

Shanset për të fituar në Pennsylvania Cash 5

Në Pennsylvania Cash 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 40.

 • Jackpot në Pennsylvania Cash 5 është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 962598.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 5066.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 136.93.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 11.41.