Pennsylvania Match 6 Lotto rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 28 shtator 2023.

 • 6
 • 20
 • 32
 • 38
 • 40
 • 47

Pennsylvania Match 6 Lotto rezultate e mërkurë, 27 shtator 2023.

 • 2
 • 3
 • 14
 • 35
 • 37
 • 43

Pennsylvania Match 6 Lotto rezultate e martë, 26 shtator 2023.

 • 1
 • 5
 • 8
 • 19
 • 38
 • 47

e hënë, 25 shtator 2023.

 • 6
 • 16
 • 29
 • 31
 • 46
 • 49

e diel, 24 shtator 2023.

 • 2
 • 9
 • 13
 • 25
 • 30
 • 47

e shtunë, 23 shtator 2023.

 • 11
 • 17
 • 28
 • 33
 • 39
 • 49

e premte, 22 shtator 2023.

 • 1
 • 5
 • 13
 • 28
 • 29
 • 35

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Jackpot duke filluar në 472302 €.

Pennsylvania Match 6 Lotto është organizuar nga Pennsylvania Lottery. Faqja zyrtare: www.palottery.state.pa.us

Shanset për të fituar në Pennsylvania Match 6 Lotto

Në Pennsylvania Match 6 Lotto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49.

 • Jackpot në Pennsylvania Match 6 Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 4661270.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 18067.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 344.47.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 19.22.