Pennsylvania Pick 2 rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 20 prill 2024 në 6:59 e pasdites.

mbrëmje

 • 9
 • 1
 • 0

Pennsylvania Pick 2 rezultate e shtunë, 20 prill 2024 në 1:35 e pasdites.

ditë

 • 7
 • 1
 • 8

Pennsylvania Pick 2 rezultate e premte, 19 prill 2024 në 6:59 e pasdites.

mbrëmje

 • 4
 • 7
 • 4

e premte, 19 prill 2024 në 1:35 e pasdites.

ditë

 • 1
 • 7
 • 2

e enjte, 18 prill 2024 në 6:59 e pasdites.

mbrëmje

 • 9
 • 8
 • 6

e enjte, 18 prill 2024 në 1:35 e pasdites.

ditë

 • 1
 • 8
 • 7

e mërkurë, 17 prill 2024 në 6:59 e pasdites.

mbrëmje

 • 9
 • 9
 • 1

e mërkurë, 17 prill 2024 në 1:35 e pasdites.

ditë

 • 9
 • 1
 • 8

e martë, 16 prill 2024 në 6:59 e pasdites.

mbrëmje

 • 4
 • 5
 • 9

e martë, 16 prill 2024 në 1:35 e pasdites.

ditë

 • 0
 • 6
 • 6

e hënë, 15 prill 2024 në 6:59 e pasdites.

mbrëmje

 • 8
 • 5
 • 2

e hënë, 15 prill 2024 në 1:35 e pasdites.

ditë

 • 3
 • 6
 • 8

e diel, 14 prill 2024 në 6:59 e pasdites.

mbrëmje

 • 5
 • 9
 • 7

e diel, 14 prill 2024 në 1:35 e pasdites.

ditë

 • 4
 • 4
 • 5

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Pennsylvania Pick 2 lojtar zgjedh 2 numrat në mes 0 - 9.

Pennsylvania Pick 2 është organizuar nga Pennsylvania Lottery. Faqja zyrtare: www.palottery.state.pa.us