Pennsylvania Pick 4 rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 20 prill 2024 në 6:59 e pasdites.

mbrëmje

  • 2
  • 9
  • 1
  • 9
  • 0

Pennsylvania Pick 4 rezultate e shtunë, 20 prill 2024 në 1:35 e pasdites.

ditë

  • 0
  • 6
  • 4
  • 2
  • 8

Pennsylvania Pick 4 rezultate e premte, 19 prill 2024 në 6:59 e pasdites.

mbrëmje

  • 7
  • 7
  • 0
  • 2
  • 4

e premte, 19 prill 2024 në 1:35 e pasdites.

ditë

  • 9
  • 9
  • 3
  • 0
  • 2

e enjte, 18 prill 2024 në 6:59 e pasdites.

mbrëmje

  • 2
  • 9
  • 2
  • 1
  • 6

e enjte, 18 prill 2024 në 1:35 e pasdites.

ditë

  • 9
  • 0
  • 3
  • 6
  • 7

e mërkurë, 17 prill 2024 në 6:59 e pasdites.

mbrëmje

  • 0
  • 0
  • 5
  • 2
  • 1

e mërkurë, 17 prill 2024 në 1:35 e pasdites.

ditë

  • 8
  • 3
  • 8
  • 7
  • 8

e martë, 16 prill 2024 në 6:59 e pasdites.

mbrëmje

  • 8
  • 6
  • 2
  • 3
  • 9

e martë, 16 prill 2024 në 1:35 e pasdites.

ditë

  • 6
  • 6
  • 1
  • 7
  • 6

e hënë, 15 prill 2024 në 6:59 e pasdites.

mbrëmje

  • 1
  • 3
  • 0
  • 6
  • 2

e hënë, 15 prill 2024 në 1:35 e pasdites.

ditë

  • 2
  • 4
  • 3
  • 3
  • 8

e diel, 14 prill 2024 në 6:59 e pasdites.

mbrëmje

  • 7
  • 2
  • 0
  • 3
  • 7

e diel, 14 prill 2024 në 1:35 e pasdites.

ditë

  • 6
  • 5
  • 3
  • 4
  • 5

: Informacioni i emrit të llotarisë

Gjithashtu i njohur si Big 4.

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Pennsylvania Pick 4 lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

Pennsylvania Pick 4 është organizuar nga Pennsylvania Lottery. Faqja zyrtare: www.palottery.state.pa.us