Pennsylvania Pick 5 rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 28 shtator 2023 në 6:59 e pasdites.

mbrëmje

 • 5
 • 1
 • 2
 • 8
 • 6
 • 6

Pennsylvania Pick 5 rezultate e enjte, 28 shtator 2023 në 1:35 e pasdites.

ditë

 • 9
 • 1
 • 3
 • 5
 • 5
 • 1

Pennsylvania Pick 5 rezultate e mërkurë, 27 shtator 2023 në 6:59 e pasdites.

mbrëmje

 • 9
 • 7
 • 9
 • 4
 • 1
 • 4

e mërkurë, 27 shtator 2023 në 1:35 e pasdites.

ditë

 • 4
 • 9
 • 2
 • 0
 • 5
 • 5

e martë, 26 shtator 2023 në 6:59 e pasdites.

mbrëmje

 • 2
 • 2
 • 0
 • 9
 • 1
 • 4

e martë, 26 shtator 2023 në 1:35 e pasdites.

ditë

 • 3
 • 5
 • 2
 • 6
 • 1
 • 1

e hënë, 25 shtator 2023 në 6:59 e pasdites.

mbrëmje

 • 9
 • 3
 • 8
 • 0
 • 0
 • 6

e hënë, 25 shtator 2023 në 1:35 e pasdites.

ditë

 • 2
 • 0
 • 3
 • 4
 • 3
 • 1

e diel, 24 shtator 2023 në 6:59 e pasdites.

mbrëmje

 • 6
 • 6
 • 0
 • 7
 • 3
 • 2

e diel, 24 shtator 2023 në 1:35 e pasdites.

ditë

 • 6
 • 4
 • 0
 • 6
 • 2
 • 8

e shtunë, 23 shtator 2023 në 6:59 e pasdites.

mbrëmje

 • 6
 • 5
 • 2
 • 1
 • 6
 • 5

e shtunë, 23 shtator 2023 në 1:35 e pasdites.

ditë

 • 7
 • 9
 • 1
 • 4
 • 9
 • 0

e premte, 22 shtator 2023 në 6:59 e pasdites.

mbrëmje

 • 8
 • 4
 • 3
 • 3
 • 4
 • 6

e premte, 22 shtator 2023 në 1:35 e pasdites.

ditë

 • 4
 • 9
 • 5
 • 4
 • 7
 • 2

: Informacioni i emrit të llotarisë

Gjithashtu i njohur si Quinto.

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Pennsylvania Pick 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 9.

Pennsylvania Pick 5 është organizuar nga Pennsylvania Lottery. Faqja zyrtare: www.palottery.state.pa.us