Pennsylvania Treasure Hunt rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 19 qershor 2021.

 • 1
 • 4
 • 10
 • 18
 • 30

Pennsylvania Treasure Hunt rezultate e premte, 18 qershor 2021.

 • 1
 • 13
 • 19
 • 23
 • 27

Pennsylvania Treasure Hunt rezultate e enjte, 17 qershor 2021.

 • 9
 • 14
 • 16
 • 24
 • 28

e mërkurë, 16 qershor 2021.

 • 1
 • 4
 • 6
 • 16
 • 24

e martë, 15 qershor 2021.

 • 1
 • 9
 • 13
 • 16
 • 23

e hënë, 14 qershor 2021.

 • 5
 • 9
 • 27
 • 29
 • 30

e diel, 13 qershor 2021.

 • 2
 • 8
 • 22
 • 25
 • 27

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Pennsylvania Treasure Hunt është organizuar nga Pennsylvania Lottery. Faqja zyrtare: www.palottery.state.pa.us

Shanset për të fituar në Pennsylvania Treasure Hunt

Në Pennsylvania Treasure Hunt lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 30.

 • Jackpot në Pennsylvania Treasure Hunt është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 142506.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1140.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 47.50.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 6.20.