Puerto Rico Loto rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 25 nëntor 2022.

 • 6
 • 8
 • 12
 • 16
 • 18
 • 3
 • 3

Puerto Rico Loto rezultate e mërkurë, 23 nëntor 2022.

 • 2
 • 9
 • 12
 • 13
 • 15
 • 3
 • 5

Puerto Rico Loto rezultate e hënë, 21 nëntor 2022.

 • 5
 • 8
 • 12
 • 16
 • 26
 • 1
 • 4

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e mërkurë dhe e premte.

Në Puerto Rico Loto lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 40 dhe 1 numra shtesë.

Puerto Rico Loto është organizuar nga Loteria de Puerto Rico. Faqja zyrtare: loteriasdepuertorico.pr.gov