Puerto Rico Pega 3 rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 13 qershor 2024.

 • 0
 • 3
 • 7
 • 5

Puerto Rico Pega 3 rezultate e mërkurë, 12 qershor 2024.

 • 6
 • 2
 • 5
 • 8

Puerto Rico Pega 3 rezultate e martë, 11 qershor 2024.

 • 7
 • 6
 • 6
 • 4

Puerto Rico Pega 3 rezultate e hënë, 10 qershor 2024.

 • 6
 • 0
 • 1
 • 9

e shtunë, 8 qershor 2024.

 • 1
 • 0
 • 8
 • 5

e premte, 7 qershor 2024.

 • 4
 • 4
 • 1
 • 9

e enjte, 6 qershor 2024.

 • 4
 • 9
 • 3
 • 8

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte dhe e shtunë.

Në Puerto Rico Pega 3 lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 9.

Puerto Rico Pega 3 është organizuar nga Loteria de Puerto Rico. Faqja zyrtare: loteriasdepuertorico.pr.gov