Puerto Rico Revancha rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 3 tetor 2022.

 • 13
 • 25
 • 27
 • 29
 • 32
 • 1

Puerto Rico Revancha rezultate e premte, 30 shtator 2022.

 • 1
 • 7
 • 14
 • 17
 • 21
 • 5

Puerto Rico Revancha rezultate e mërkurë, 28 shtator 2022.

 • 2
 • 5
 • 8
 • 27
 • 34
 • 1

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e mërkurë dhe e premte.

Puerto Rico Revancha është organizuar nga Loteria de Puerto Rico. Faqja zyrtare: loteriasdepuertorico.pr.gov

Shanset për të fituar në Puerto Rico Revancha

Në Puerto Rico Revancha lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 40 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Puerto Rico Revancha është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.