South Carolina Palmetto Cash 5 rezultate

rezultatet më të fundit e diel, 10 dhjetor 2023.

 • 7
 • 8
 • 14
 • 15
 • 28
 • 5

South Carolina Palmetto Cash 5 rezultate e shtunë, 9 dhjetor 2023.

 • 2
 • 4
 • 7
 • 9
 • 33
 • 2

South Carolina Palmetto Cash 5 rezultate e premte, 8 dhjetor 2023.

 • 19
 • 20
 • 22
 • 29
 • 38
 • 2

e enjte, 7 dhjetor 2023.

 • 21
 • 22
 • 25
 • 31
 • 38
 • 2

e mërkurë, 6 dhjetor 2023.

 • 6
 • 15
 • 18
 • 29
 • 33
 • 3

e martë, 5 dhjetor 2023.

 • 4
 • 8
 • 9
 • 17
 • 22
 • 2

e hënë, 4 dhjetor 2023.

 • 11
 • 30
 • 31
 • 35
 • 37
 • 3

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

South Carolina Palmetto Cash 5 është organizuar nga South Carolina Education Lottery. Faqja zyrtare: www.sceducationlottery.com

Shanset për të fituar në South Carolina Palmetto Cash 5

Në South Carolina Palmetto Cash 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 38 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në South Carolina Palmetto Cash 5 është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 501942.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3042.1.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 95.1.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 9.2.