South Dakota Cash rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 23 shtator 2023.

 • 2
 • 5
 • 9
 • 14
 • 23

South Dakota Cash rezultate e mërkurë, 20 shtator 2023.

 • 6
 • 12
 • 22
 • 29
 • 30

South Dakota Cash rezultate e shtunë, 16 shtator 2023.

 • 5
 • 12
 • 19
 • 28
 • 32

e mërkurë, 13 shtator 2023.

 • 1
 • 7
 • 10
 • 27
 • 29

e shtunë, 9 shtator 2023.

 • 4
 • 14
 • 31
 • 34
 • 35

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Jackpot duke filluar në 18883 €.

South Dakota Cash është organizuar nga South Dakota Lottery. Faqja zyrtare: lottery.sd.gov

Shanset për të fituar në South Dakota Cash

Në South Dakota Cash lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 30.

 • Jackpot në South Dakota Cash është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 324632.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2164.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 75.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8.