South Dakota Dakota Cash rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 21 nëntor 2020.

 • 2
 • 10
 • 13
 • 23
 • 26

South Dakota Dakota Cash rezultate e mërkurë, 18 nëntor 2020.

 • 6
 • 15
 • 18
 • 23
 • 25

South Dakota Dakota Cash rezultate e shtunë, 14 nëntor 2020.

 • 9
 • 18
 • 19
 • 30
 • 34

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Në South Dakota Dakota Cash lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 34.

South Dakota Dakota Cash është organizuar nga South Dakota Lottery. Faqja zyrtare: lottery.sd.gov