Super Kansas Cash rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 9 dhjetor 2023.

 • 6
 • 22
 • 26
 • 29
 • 31
 • 16

Super Kansas Cash rezultate e mërkurë, 6 dhjetor 2023.

 • 3
 • 7
 • 11
 • 20
 • 27
 • 22

Super Kansas Cash rezultate e hënë, 4 dhjetor 2023.

 • 9
 • 17
 • 19
 • 25
 • 28
 • 13

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e mërkurë dhe e shtunë.

Jackpot duke filluar në 92820 €.

Super Kansas Cash është organizuar nga Kansas Lottery. Faqja zyrtare: www.kslottery.com

Shanset për të fituar në Super Kansas Cash

Në Super Kansas Cash lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 28 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Super Kansas Cash është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 5034400.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 209766.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 37292.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1554.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 1434.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 172.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 60.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 58.