Tennessee Cash rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 14 qershor 2024.

 • 6
 • 17
 • 26
 • 30
 • 32
 • 3

Tennessee Cash rezultate e mërkurë, 12 qershor 2024.

 • 3
 • 5
 • 21
 • 27
 • 34
 • 2

Tennessee Cash rezultate e hënë, 10 qershor 2024.

 • 2
 • 8
 • 22
 • 24
 • 29
 • 2

e premte, 7 qershor 2024.

 • 7
 • 14
 • 23
 • 29
 • 33
 • 2

e mërkurë, 5 qershor 2024.

 • 7
 • 14
 • 15
 • 17
 • 20
 • 2

e hënë, 3 qershor 2024.

 • 2
 • 13
 • 20
 • 31
 • 32
 • 4

e premte, 31 maj 2024.

 • 2
 • 16
 • 20
 • 24
 • 30
 • 1

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e mërkurë dhe e premte.

Jackpot duke filluar në 186259 €.

Tennessee Cash është organizuar nga Tennessee Lottery. Faqja zyrtare: www.tnlottery.com

Shanset për të fituar në Tennessee Cash

Në Tennessee Cash lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 35 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Tennessee Cash është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 1623160.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 405790.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 10821.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2705.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 373.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 93.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 40.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 10.