Tennessee Tennessee Cash rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 27 nëntor 2020.

 • 13
 • 26
 • 33
 • 34
 • 35
 • 4

Tennessee Tennessee Cash rezultate e mërkurë, 25 nëntor 2020.

 • 5
 • 8
 • 14
 • 19
 • 28
 • 5

Tennessee Tennessee Cash rezultate e hënë, 23 nëntor 2020.

 • 2
 • 21
 • 24
 • 30
 • 33
 • 1

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e mërkurë dhe e premte.

Në Tennessee Tennessee Cash lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 35 dhe 1 numrat bonus.

Tennessee Tennessee Cash është organizuar nga Tennessee Lottery. Faqja zyrtare: www.tnlottery.com