Texas Two Step rezultate

185641 €

Jackpot Next

Luaj Texas Two Step Online

rezultatet më të fundit e enjte, 7 dhjetor 2023.

2023/98

 • 6
 • 10
 • 22
 • 27
 • 3
numrat çmim
4 + 1 208846 €
4 1146 €
3 + 1 60 €
3 18 €
2 + 1 19 €
1 + 1 6 €
0 + 1 5 €

Texas Two Step rezultate e hënë, 4 dhjetor 2023.

2023/97

 • 1
 • 4
 • 5
 • 10
 • 22
numrat çmim
4 + 1 *
4 912 €
3 + 1 27 €
3 16 €
2 + 1 18 €
1 + 1 6 €
0 + 1 5 €

Texas Two Step rezultate e enjte, 30 nëntor 2023.

2023/96

 • 1
 • 2
 • 6
 • 21
 • 23
numrat çmim
4 + 1 208846 €
4 1562 €
3 + 1 55 €
3 19 €
2 + 1 19 €
1 + 1 6 €
0 + 1 5 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë dhe e enjte.

Texas Two Step është organizuar nga Texas Lottery. Faqja zyrtare: www.txlottery.org

Shanset për të fituar në Texas Two Step

Në Texas Two Step lojtar zgjedh 4 numrat në mes 1 - 35 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Texas Two Step është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 1832600.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 53900.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 14779.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 657.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 435.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 102.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 0 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 58.