US Lucky For Life rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 25 shtator 2023.

 • 2
 • 7
 • 9
 • 11
 • 18
 • 7

US Lucky For Life rezultate e diel, 24 shtator 2023.

 • 6
 • 25
 • 26
 • 28
 • 31
 • 17

US Lucky For Life rezultate e shtunë, 23 shtator 2023.

 • 15
 • 18
 • 30
 • 44
 • 46
 • 6

e premte, 22 shtator 2023.

 • 8
 • 30
 • 31
 • 40
 • 46
 • 14

e enjte, 21 shtator 2023.

 • 8
 • 12
 • 29
 • 32
 • 34
 • 18

e mërkurë, 20 shtator 2023.

 • 8
 • 9
 • 20
 • 31
 • 47
 • 11

e martë, 19 shtator 2023.

 • 1
 • 3
 • 10
 • 23
 • 34
 • 3

: Informacioni i emrit të llotarisë

Multistate US lottery. Similar to Lotaria Amerikane Powerball, Llotaria Amerikane Mega Millions dhe Lotto America.

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Lucky For Life është organizuar nga Multi-State Lottery Association. Faqja zyrtare: www.musl.com

Shanset për të fituar në Lucky For Life

Në US Lucky For Life lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 46 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Lucky For Life është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 30821500.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1813030.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 143356.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8433.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 3413.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 250.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 201.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 50.
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 0 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 32.
 • 10. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 15.