U.S. Mega Millions rezultate

173.2 milion €

Jackpot Next

Luaj U.S. Mega Millions Online

rezultatet më të fundit e premte, 15 nëntor 2019.

12 19 34 35 68 20
numrat çmim
5 + 1 Nuk ka fitues
5 902175 €
4 + 1 9022 €
4 451 €
3 + 1 180 €
3 9 €
2 + 1 9 €
1 + 1 4 €
0 + 1 2 €

U.S. Mega Millions rezultate e martë, 12 nëntor 2019.

19 30 44 56 65 24
numrat çmim
5 + 1 Nuk ka fitues
5 Nuk ka fitues
4 + 1 9022 €
4 451 €
3 + 1 180 €
3 9 €
2 + 1 9 €
1 + 1 4 €
0 + 1 2 €

U.S. Mega Millions rezultate e premte, 8 nëntor 2019.

3 4 10 39 58 14
numrat çmim
5 + 1 Nuk ka fitues
5 Nuk ka fitues
4 + 1 9022 €
4 451 €
3 + 1 180 €
3 9 €
2 + 1 9 €
1 + 1 4 €
0 + 1 2 €

Multistate US lottery. Similar to U.S. Powerball.

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e premte dhe e martë.

U.S. Mega Millions është organizuar nga Multi-State Lottery Association www.musl.com

Shanset për të fituar në U.S. Mega Millions

Në U.S. Mega Millions lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 70

  • Jackpot në U.S. Mega Millions është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 Megaball. Shanset janë 1 në 302575350
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 12607306
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 Megaball. Shanset janë 1 në 931001
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 38792
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 Megaball. Shanset janë 1 në 14547
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 606
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 Megaball. Shanset janë 1 në 693
  • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 Megaball. Shanset janë 1 në 89
  • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 0 numrat kryesore dhe 1 Megaball. Shanset janë 1 në 37