U.S. Powerball rezultate

126.5 milion €

Jackpot Next

Luaj U.S. Powerball Online

rezultatet më të fundit e shtunë, 7 dhjetor 2019.

18 42 53 62 66 25
numrat çmim
5 + 1 Nuk ka fitues
5 Nuk ka fitues
4 + 1 45168 €
4 90 €
3 + 1 90 €
3 6 €
2 + 1 6 €
1 + 1 4 €
0 + 1 4 €

U.S. Powerball rezultate e mërkurë, 4 dhjetor 2019.

8 27 44 51 61 14
numrat çmim
5 + 1 Nuk ka fitues
5 903350 €
4 + 1 45168 €
4 90 €
3 + 1 90 €
3 6 €
2 + 1 6 €
1 + 1 4 €
0 + 1 4 €

U.S. Powerball rezultate e shtunë, 30 nëntor 2019.

15 35 42 63 68 18
numrat çmim
5 + 1 Nuk ka fitues
5 Nuk ka fitues
4 + 1 45168 €
4 90 €
3 + 1 90 €
3 6 €
2 + 1 6 €
1 + 1 4 €
0 + 1 4 €

Multistate US lottery. Similar to U.S. Mega Millions.

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e shtunë dhe e mërkurë.

U.S. Powerball është organizuar nga Multi-State Lottery Association www.musl.com

Shanset për të fituar në U.S. Powerball

Në U.S. Powerball lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 69

  • Jackpot në U.S. Powerball është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 292201338
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 11688053
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 913129
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 36525
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 14494
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 579
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 701
  • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 92
  • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 0 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 38