Vermont Gimme 5 rezultate

rezultatet më të fundit e martë, 6 qershor 2023.

 • 3
 • 8
 • 12
 • 24
 • 27

Vermont Gimme 5 rezultate e hënë, 5 qershor 2023.

 • 2
 • 7
 • 12
 • 37
 • 38

Vermont Gimme 5 rezultate e premte, 2 qershor 2023.

 • 6
 • 10
 • 12
 • 15
 • 26

Vermont Gimme 5 rezultate e enjte, 1 qershor 2023.

 • 5
 • 12
 • 20
 • 34
 • 35

e mërkurë, 31 maj 2023.

 • 1
 • 2
 • 8
 • 28
 • 33

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte dhe e premte.

Vermont Gimme 5 është organizuar nga Vermont Lottery. Faqja zyrtare: vtlottery.com

Shanset për të fituar në Vermont Gimme 5

Në Vermont Gimme 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 26.

 • Jackpot në Vermont Gimme 5 është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 575757.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3387.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 103.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 10.