Virginia Cash 5 rezultate

rezultatet më të fundit e diel, 20 qershor 2021 në 11:00 e pasdites.

 • 6
 • 16
 • 18
 • 24
 • 34

Virginia Cash 5 rezultate e shtunë, 19 qershor 2021 në 11:00 e pasdites.

 • 19
 • 20
 • 28
 • 32
 • 36

Virginia Cash 5 rezultate e premte, 18 qershor 2021 në 11:00 e pasdites.

 • 6
 • 8
 • 15
 • 18
 • 38

e enjte, 17 qershor 2021 në 11:00 e pasdites.

 • 20
 • 21
 • 26
 • 31
 • 32

e mërkurë, 16 qershor 2021 në 11:00 e pasdites.

 • 6
 • 7
 • 13
 • 27
 • 39

e martë, 15 qershor 2021 në 11:00 e pasdites.

 • 7
 • 12
 • 31
 • 37
 • 39

e hënë, 14 qershor 2021 në 11:00 e pasdites.

 • 13
 • 14
 • 32
 • 34
 • 35

e diel, 13 qershor 2021 në 11:00 e pasdites.

 • 14
 • 15
 • 16
 • 29
 • 40

e shtunë, 12 qershor 2021 në 11:00 e pasdites.

 • 8
 • 11
 • 23
 • 24
 • 30

e premte, 11 qershor 2021 në 11:00 e pasdites.

 • 5
 • 19
 • 35
 • 37
 • 38

e enjte, 10 qershor 2021 në 11:00 e pasdites.

 • 5
 • 11
 • 24
 • 27
 • 36

e mërkurë, 9 qershor 2021 në 11:00 e pasdites.

 • 9
 • 22
 • 23
 • 25
 • 29

e martë, 8 qershor 2021 në 11:00 e pasdites.

 • 16
 • 19
 • 32
 • 34
 • 37

e hënë, 7 qershor 2021 në 11:00 e pasdites.

 • 4
 • 10
 • 13
 • 23
 • 28

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Virginia Cash 5 është organizuar nga Virginia Lottery. Faqja zyrtare: www.valottery.com

Shanset për të fituar në Virginia Cash 5

Në Virginia Cash 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 40.

 • Jackpot në Virginia Cash 5 është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.