Virginia Pick 4 rezultate

rezultatet më të fundit e martë, 27 korrik 2021 në 11:00 e pasdites.

Night

  • 8
  • 5
  • 3
  • 9
  • 3

Virginia Pick 4 rezultate e martë, 27 korrik 2021 në 1:59 e pasdites.

ditë

  • 9
  • 2
  • 0
  • 4
  • 4

Virginia Pick 4 rezultate e hënë, 26 korrik 2021 në 11:00 e pasdites.

Night

  • 0
  • 2
  • 5
  • 6
  • 4

e hënë, 26 korrik 2021 në 1:59 e pasdites.

ditë

  • 1
  • 9
  • 2
  • 4
  • 8

e diel, 25 korrik 2021 në 11:00 e pasdites.

Night

  • 7
  • 2
  • 1
  • 0
  • 0

e diel, 25 korrik 2021 në 1:59 e pasdites.

ditë

  • 9
  • 6
  • 0
  • 7
  • 4

e shtunë, 24 korrik 2021 në 11:00 e pasdites.

Night

  • 3
  • 1
  • 2
  • 0
  • 2

e shtunë, 24 korrik 2021 në 1:59 e pasdites.

ditë

  • 7
  • 3
  • 9
  • 5
  • 1

e premte, 23 korrik 2021 në 11:00 e pasdites.

Night

  • 4
  • 3
  • 6
  • 0
  • 3

e premte, 23 korrik 2021 në 1:59 e pasdites.

ditë

  • 6
  • 3
  • 7
  • 8
  • 0

e enjte, 22 korrik 2021 në 11:00 e pasdites.

Night

  • 3
  • 1
  • 8
  • 9
  • 4

e enjte, 22 korrik 2021 në 1:59 e pasdites.

ditë

  • 2
  • 3
  • 7
  • 2
  • 9

e mërkurë, 21 korrik 2021 në 11:00 e pasdites.

Night

  • 6
  • 6
  • 3
  • 7
  • 5

e mërkurë, 21 korrik 2021 në 1:59 e pasdites.

ditë

  • 9
  • 7
  • 8
  • 0
  • 4

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Virginia Pick 4 lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

Virginia Pick 4 është organizuar nga Virginia Lottery. Faqja zyrtare: www.valottery.com