Virginia Pick 4 Day rezultate

rezultatet më të fundit e martë, 24 nëntor 2020.

 • 0
 • 2
 • 1
 • 3

Virginia Pick 4 Day rezultate e hënë, 23 nëntor 2020.

 • 1
 • 3
 • 3
 • 6

Virginia Pick 4 Day rezultate e diel, 22 nëntor 2020.

 • 1
 • 6
 • 4
 • 3

Virginia Pick 4 Day rezultate e shtunë, 21 nëntor 2020.

 • 2
 • 3
 • 7
 • 3

e premte, 20 nëntor 2020.

 • 0
 • 6
 • 5
 • 9

e enjte, 19 nëntor 2020.

 • 5
 • 4
 • 7
 • 9

e mërkurë, 18 nëntor 2020.

 • 7
 • 1
 • 2
 • 4

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Virginia Pick 4 Day lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

Virginia Pick 4 Day është organizuar nga Virginia Lottery. Faqja zyrtare: www.valottery.com