Washington Daily Game rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 29 gusht 2020.

 • 2
 • 2
 • 5

Washington Daily Game rezultate e premte, 28 gusht 2020.

 • 2
 • 7
 • 7

Washington Daily Game rezultate e enjte, 27 gusht 2020.

 • 9
 • 8
 • 0

e mërkurë, 26 gusht 2020.

 • 9
 • 7
 • 6

e martë, 25 gusht 2020.

 • 0
 • 2
 • 2

e hënë, 24 gusht 2020.

 • 5
 • 6
 • 6

e diel, 23 gusht 2020.

 • 7
 • 8
 • 3

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Washington Daily Game lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 9.

Washington Daily Game është organizuar nga Washington Lottery. Faqja zyrtare: www.walottery.com