Washington HIT 5 rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 30 nëntor 2022.

 • 1
 • 4
 • 19
 • 21
 • 34

Washington HIT 5 rezultate e martë, 29 nëntor 2022.

 • 3
 • 4
 • 8
 • 9
 • 11

Washington HIT 5 rezultate e hënë, 28 nëntor 2022.

 • 7
 • 8
 • 15
 • 17
 • 30

e diel, 27 nëntor 2022.

 • 9
 • 14
 • 26
 • 32
 • 34

e shtunë, 26 nëntor 2022.

 • 17
 • 22
 • 30
 • 31
 • 41

e premte, 25 nëntor 2022.

 • 8
 • 9
 • 27
 • 40
 • 42

e enjte, 24 nëntor 2022.

 • 2
 • 22
 • 27
 • 32
 • 40

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Jackpot duke filluar në 95802 €.

Washington HIT 5 është organizuar nga Washington Lottery. Faqja zyrtare: www.walottery.com

Shanset për të fituar në Washington HIT 5

Në Washington HIT 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 42.

 • Jackpot në Washington HIT 5 është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 851000.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 4600.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 128.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 11.