Washington Llotaria rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 6 janar 2021.

2021/3

 • 2
 • 12
 • 20
 • 43
 • 46
 • 48
numrat çmim
6 *
5 817 €
4 25 €
3 2 €

Washington Llotaria rezultate e hënë, 4 janar 2021.

2021/2

 • 2
 • 16
 • 23
 • 24
 • 30
 • 36
numrat çmim
6 *
5 817 €
4 25 €
3 2 €

Washington Llotaria rezultate e shtunë, 2 janar 2021.

2021/1

 • 4
 • 7
 • 8
 • 13
 • 22
 • 37
numrat çmim
6 *
5 817 €
4 25 €
3 2 €

* Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e mërkurë dhe e shtunë.

Washington Llotaria është organizuar nga Washington Lottery. Faqja zyrtare: www.walottery.com

Shanset për të fituar në Washington Llotaria

Në Washington Llotaria lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49.

 • Jackpot në Washington Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 54201
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1032
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 57