West Virginia Cash 25 rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 25 shtator 2023.

 • 2
 • 15
 • 18
 • 22
 • 23
 • 25

West Virginia Cash 25 rezultate e premte, 22 shtator 2023.

 • 12
 • 13
 • 18
 • 23
 • 24
 • 25

West Virginia Cash 25 rezultate e enjte, 21 shtator 2023.

 • 3
 • 4
 • 9
 • 11
 • 15
 • 23

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e enjte dhe e premte.

West Virginia Cash 25 është organizuar nga West Virginia Lottery. Faqja zyrtare: wvlottery.com

Shanset për të fituar në West Virginia Cash 25

Në West Virginia Cash 25 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 25.

 • Jackpot në West Virginia Cash 25 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 177100.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1553.51.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 69.04.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 9.14.