Wisconsin Badger 5 rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 14 qershor 2024.

 • 11
 • 14
 • 15
 • 23
 • 25

Wisconsin Badger 5 rezultate e enjte, 13 qershor 2024.

 • 10
 • 12
 • 17
 • 26
 • 28

Wisconsin Badger 5 rezultate e mërkurë, 12 qershor 2024.

 • 5
 • 6
 • 20
 • 24
 • 26

e martë, 11 qershor 2024.

 • 1
 • 5
 • 13
 • 16
 • 17

e hënë, 10 qershor 2024.

 • 3
 • 6
 • 19
 • 20
 • 21

e diel, 9 qershor 2024.

 • 5
 • 9
 • 17
 • 24
 • 30

e shtunë, 8 qershor 2024.

 • 4
 • 8
 • 16
 • 17
 • 30

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Jackpot duke filluar në 9313 €.

Wisconsin Badger 5 është organizuar nga Wisconsin Lottery. Faqja zyrtare: wilottery.com

Shanset për të fituar në Wisconsin Badger 5

Në Wisconsin Badger 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 31.

 • Jackpot në Wisconsin Badger 5 është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 169911.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1308.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 53.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 7.