Wisconsin Daily Pick 4 rezultate

rezultatet më të fundit e diel, 10 dhjetor 2023 në 9:00 e pasdites.

mbrëmje

 • 9
 • 0
 • 4
 • 5

Wisconsin Daily Pick 4 rezultate e diel, 10 dhjetor 2023 në 1:30 e pasdites.

mesditë

 • 0
 • 5
 • 7
 • 8

Wisconsin Daily Pick 4 rezultate e shtunë, 9 dhjetor 2023 në 9:00 e pasdites.

mbrëmje

 • 4
 • 0
 • 6
 • 9

e shtunë, 9 dhjetor 2023 në 1:30 e pasdites.

mesditë

 • 7
 • 7
 • 2
 • 9

e premte, 8 dhjetor 2023 në 9:00 e pasdites.

mbrëmje

 • 7
 • 3
 • 1
 • 3

e premte, 8 dhjetor 2023 në 1:30 e pasdites.

mesditë

 • 4
 • 6
 • 2
 • 4

e enjte, 7 dhjetor 2023 në 9:00 e pasdites.

mbrëmje

 • 4
 • 1
 • 7
 • 8

e enjte, 7 dhjetor 2023 në 1:30 e pasdites.

mesditë

 • 1
 • 7
 • 2
 • 0

e mërkurë, 6 dhjetor 2023 në 9:00 e pasdites.

mbrëmje

 • 7
 • 5
 • 9
 • 7

e mërkurë, 6 dhjetor 2023 në 1:30 e pasdites.

mesditë

 • 2
 • 7
 • 6
 • 5

e martë, 5 dhjetor 2023 në 9:00 e pasdites.

mbrëmje

 • 5
 • 1
 • 0
 • 6

e martë, 5 dhjetor 2023 në 1:30 e pasdites.

mesditë

 • 3
 • 6
 • 3
 • 2

e hënë, 4 dhjetor 2023 në 9:00 e pasdites.

mbrëmje

 • 9
 • 6
 • 1
 • 6

e hënë, 4 dhjetor 2023 në 1:30 e pasdites.

mesditë

 • 6
 • 7
 • 8
 • 2

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Wisconsin Daily Pick 4 lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

Wisconsin Daily Pick 4 është organizuar nga Wisconsin Lottery. Faqja zyrtare: wilottery.com