Wisconsin Megabucks rezultate

Luaj Wisconsin Megabucks Online

rezultatet më të fundit e mërkurë, 2 dhjetor 2020.

2020/97

 • 2
 • 8
 • 17
 • 22
 • 24
 • 45
numrat çmim
6 *
5 411 €
4 25 €
3 2 €

Wisconsin Megabucks rezultate e shtunë, 28 nëntor 2020.

2020/96

 • 10
 • 13
 • 15
 • 19
 • 28
 • 35
numrat çmim
6 *
5 411 €
4 25 €
3 2 €

Wisconsin Megabucks rezultate e mërkurë, 25 nëntor 2020.

2020/95

 • 14
 • 26
 • 29
 • 41
 • 43
 • 48
numrat çmim
6 *
5 411 €
4 25 €
3 2 €

* Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Wisconsin Megabucks është organizuar nga Wisconsin Lottery. Faqja zyrtare: wilottery.com

Shanset për të fituar në Wisconsin Megabucks

Në Wisconsin Megabucks lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49.

 • Jackpot në Wisconsin Megabucks është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 6991908
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 27101
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 517
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 29