Wisconsin SuperCash! rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 26 shtator 2022.

 • 8
 • 11
 • 15
 • 18
 • 22
 • 23

Wisconsin SuperCash! rezultate e diel, 25 shtator 2022.

 • 1
 • 5
 • 10
 • 11
 • 23
 • 24

Wisconsin SuperCash! rezultate e shtunë, 24 shtator 2022.

 • 9
 • 12
 • 20
 • 29
 • 34
 • 38

e premte, 23 shtator 2022.

 • 7
 • 9
 • 18
 • 26
 • 31
 • 39

e enjte, 22 shtator 2022.

 • 5
 • 11
 • 13
 • 22
 • 29
 • 37

e mërkurë, 21 shtator 2022.

 • 14
 • 17
 • 23
 • 30
 • 34
 • 38

e martë, 20 shtator 2022.

 • 3
 • 6
 • 14
 • 15
 • 31
 • 36

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Wisconsin SuperCash! është organizuar nga Wisconsin Lottery. Faqja zyrtare: wilottery.com

Shanset për të fituar në Wisconsin SuperCash!

Në Wisconsin SuperCash! lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 39.

 • Jackpot në Wisconsin SuperCash! është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1631312.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8239.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 206.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 15.