Kanada BC 49 rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 19 tetor 2019.

3 22 28 29 41 46 32
numrat çmim
6 Nuk ka fitues
5 + 1 51123 €
5 511 €
4 51 €
3 7 €
2 + 1 3 €

Kanada BC 49 rezultate e mërkurë, 16 tetor 2019.

7 12 15 25 26 27 48
numrat çmim
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 511 €
4 51 €
3 7 €
2 + 1 3 €

Kanada BC 49 rezultate e shtunë, 12 tetor 2019.

2 7 31 37 40 47 14
numrat çmim
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 509 €
4 51 €
3 7 €
2 + 1 3 €

Biletat mund të blihen në Kanadë. Tërheq janë në e shtunë dhe e mërkurë.

Kanada BC 49 është organizuar nga Atlantic Lottery Corporation www.alc.ca

Shanset për të fituar në Kanada BC 49

Në Kanada BC 49 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49

  • Jackpot në Kanada BC 49 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 2330636
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 55492
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1033
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 57
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 81