Kanada Lotto Max rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 17 janar 2020.

5 6 36 39 40 46 48 34
numrat çmim
7 34.5 milion €
6 + 1 208017 €
6 3649 €
5 + 1 682 €
5 80 €
4 + 1 35 €
4 14 €
3 + 1 14 €
3 3 €

Kanada Lotto Max rezultate e martë, 14 janar 2020.

5 16 19 23 30 37 48 44
numrat çmim
7 Nuk ka fitues
6 + 1 Nuk ka fitues
6 3299 €
5 + 1 546 €
5 72 €
4 + 1 33 €
4 14 €
3 + 1 14 €
3 3 €

Kanada Lotto Max rezultate e premte, 10 janar 2020.

10 13 14 24 28 47 48 12
numrat çmim
7 Nuk ka fitues
6 + 1 188687 €
6 5391 €
5 + 1 596 €
5 75 €
4 + 1 34 €
4 14 €
3 + 1 14 €
3 3 €

Biletat mund të blihen në Kanadë. Tërheq janë në e premte dhe e martë.

Kanada Lotto Max është organizuar nga Atlantic Lottery Corporation www.alc.ca

Shanset për të fituar në Kanada Lotto Max

Në Kanada Lotto Max lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 50

  • Jackpot në Kanada Lotto Max është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 33294800
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 4756400
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 113248
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 37749
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1841
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 1105
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 83
  • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 83
  • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8