Kanada Quebec 49 rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 22 shkurt 2020.

7 9 10 29 38 43 14
numrat çmim
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 522 €
4 52 €
3 7 €
2 + 1 3 €

Kanada Quebec 49 rezultate e mërkurë, 19 shkurt 2020.

4 10 13 16 26 39 29
numrat çmim
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 521 €
4 52 €
3 7 €
2 + 1 3 €

Kanada Quebec 49 rezultate e shtunë, 15 shkurt 2020.

11 28 31 34 44 45 37
numrat çmim
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 522 €
4 52 €
3 7 €
2 + 1 3 €

Biletat mund të blihen në Kanadë. Tërheq janë në e shtunë dhe e mërkurë.

Kanada Quebec 49 është organizuar nga Loto-Québec loteries.lotoquebec.com

Shanset për të fituar në Kanada Quebec 49

Në Kanada Quebec 49 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49

  • Jackpot në Kanada Quebec 49 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 2277667
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 54201
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1032
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 57
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 81