Kanada Western 6/49 rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 19 tetor 2019.

3 10 14 42 44 49 31
numrat çmim
6 1.4 milion €
5 + 1 Nuk ka fitues
5 341 €
4 34 €
3 7 €
2 + 1 2 €
2 Nuk ka fitues

Kanada Western 6/49 rezultate e mërkurë, 16 tetor 2019.

4 7 29 35 40 45 19
numrat çmim
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 341 €
4 34 €
3 7 €
2 + 1 2 €
2 Nuk ka fitues

Kanada Western 6/49 rezultate e shtunë, 12 tetor 2019.

5 11 17 44 46 47 40
numrat çmim
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 339 €
4 34 €
3 7 €
2 + 1 2 €
2 Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Kanadë. Tërheq janë në e shtunë dhe e mërkurë.

Kanada Western 6/49 është organizuar nga Atlantic Lottery Corporation www.alc.ca

Shanset për të fituar në Kanada Western 6/49

Në Kanada Western 6/49 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49

  • Jackpot në Kanada Western 6/49 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 2330638
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 55494
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1014
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 58
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 81
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8